Maak je eigen fantasiewereld met superQ

Heb je de achterkant van de wikkel al bekeken? Want hier staan hele leuke figuurtjes op die je zelf kan inkleuren. En de doos? Heb je al gezien dat je er een aantal gaten uit kan drukken want zo kan jij een hele mooie kijkdoos maken en zelf vullen.

En als je klaar bent? Deel dan jouw mooie doos met #Qookbox

DE QOOKBOX

Om de lege Qookbox een tweede leven te geven kan je er een mooie kijkdoos van maken.

Om het jullie alvast wat makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat het veilig blijft hebben we alvast een aantal gaten gemaakt. Deze hoef je alleen maar uit te drukken. Aan de zijkant zit een kijkgat, druk deze eruit en je kan de doos in kijken.

Nu is het natuurlijk nog best wel donker in de doos. Druk daarom uit de deksel de 3 voorgedrukte stroken. Zo kan je goed zien wat je in de doos hebt geplakt.

#Qookbox

De achterkant van de wikkel

Heb je SuperQ al gezien? Om de kijkdoos te vullen heb je natuurlijk ook leuke figuurtjes nodig. Knip deze daarom uit op het stippellijntje of volledig langs het figuurtje. Zorg wel dat het onderstukje eraan blijft zitten zodat je de figuurtjes rechtop in de doos kan plakken.

Het makkelijkste is als je de figuurtjes eerst inkleurt en daarna pas gaat knippen.

Om de figuurtjes erin te plakken vouw je de onderkant op de lijn om en smeer je aan de voorkant wat lijm. Daarna kan je deze op de onderkant van de doos plakken.

Zorg dat de gekleurde kant naar het kijkgat staat zodat je niet naar de achterkant van SuperQ kijkt.

De achterkant van de recepten

Om de kijkdoos helemaal af te maken is het ook leuk om de binnenzijde te vullen. Daarom kan je de achterkant van de recepten (het voor-, hoofd- en nagerecht) gebruiken als achtergrond aan de binnenzijde van de doos. De strandomgeving past natuurlijk helemaal bij jouw verblijf aan het strand en zo kan SuperQ ook op het strand veblijven.

De twee recepten met het huisje erop kan je ook nog inkleuren om jouw droomhuisje te maken.

En als je doos dan nog mooier wil maken kan je natuurlijk ook nog de buitenkant versieren.

Helemaal klaar? Deel jouw zelfgemaakte doos met #Qookbox en laat iedereen jouw mooie kijkdoos zien.