Aandacht

De Qurios waarden zitten, soms subtiel, verstopt in alles wat we doen. Het zijn brand values die we overal doorvoeren. Een cliché is niet voor niets een cliché dus we gooien hem er gewoon in: alles draait om aandacht. En dan aandacht met een hoofdletter A.

Echte Aandacht voor je gasten, je collega’s, voor leveranciers uit de buurt tot de omgeving zelf. Geen ingestudeerde toneelstukjes, zoals de verkopers van een brandstore die achter de balie vandaan komen om je tasje met aankopen aan je te overhandigen.

De Qurios-service (persoonlijke aandacht, passend bij de merkwaarden, beloften waarmaken) kan per locatie verschillen. We bieden graag service die net iets boven de verwachting ligt.

We geloven dat je terugkrijgt wat je geeft. Daarom doen we ons best om sympathiek te zijn. Om lief te zijn voor elkaar. Dat betekent bijvoorbeeld: groen zijn, spullen en materialen kiezen die het milieu niet belasten en een eerlijke prijs betalen aan leveranciers.

Wij hoeven niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. En werken zoveel mogelijk samen met bedrijven en partijen uit de buurt. Dan profiteert de omgeving mee van de opening van een Qurios-locatie.

We prikkelen de zintuigen van onze gasten. Dat doen we in onze cottages met zachte bedden, comfortabele banken en lekkere geuren. Of heel concreet met activiteiten. Onze gasten hoeven zich geen moment te vervelen. Er is op en rond de parken veel te zien en te doen. Maar wel altijd passend bij de omgeving (de Qurios Story). Karten in Zandvoort en wild koken in bourgondisch Limburg.