Eindeloos genieten van de natuur

De natuur helpt ons om te ontspannen. Je vakantiebestemming is dan ook vaak één van de eerste selectiecriteria in de zoektocht naar je perfecte vakantie.

Bij Qurios zijn we er trots op dat we een aantal van de mooiste plekjes van moeder natuur in bruikleen hebben om samen met jou te delen. Wij koesteren dit voorrecht door zo goed mogelijk te zorgen voor de natuur om ons heen, zodat we haar kunnen doorgeven aan de volgende generaties.

We maken ons hier sterk voor, samen met iedereen die met ons werkt. We zijn ons bewust van de impact van ons dagelijkse handelen en de keuzes die we maken.

We vinden het belangrijk om verantwoording te nemen en een duurzame route te kiezen om onze doelen te bereiken.

Geen toeters en bellen, kleinschalig en gericht op een ecologische voetafdruk die zo klein mogelijk is. In onze cottages zorgen we voor een warm welkom met slimme thermostaten die precies weten wanneer je er bent. Zo hebben we al meer dan 30% aan energie bespaard.

De energie die we gebruiken is bovendien groen en 100% lokaal opgewekt. Ook hebben onze cottages oplossingen om water te besparen. Daarnaast geven we je vanzelfsprekend de mogelijkheid om je afval gescheiden aan te leveren.

De vergroening op onze parken bestaat uit gebiedseigen beplanting. Dit zorgt ervoor dat we het lokale natuurlijke evenwicht niet verstoren maar juist meer ruimte geven.

Om je dagelijks van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en electrokarren. Lekker schoon en zonder overlast te veroorzaken.