Qurios Gulpen

Zuid-Limburg is een uniek onderdeel van Nederland. Bekend om het groene golvende heuvelland, de vele kastelen en vakwerkboerderijen, bloeiende boomgaarden, de bijzondere natuur, de rijke Limburgse taal, cultuur en tradities. Er is veel te vertellen over Limburg.

Wat denk je bijvoorbeeld van:

  • Je vindt in Limburg er maar liefst 46 kastelen.
  • De wilde zalm zwemt weer in rivier De Geul.
  • Er wordt porcelijn geproduceerd.
  • Je vindt er MergelRijk: een bijzondere, eeuwenoude mergelgroeve. Je ziet er prachtige mergelbeelden en zandsculpturen.
  • Er is natuurlijk het Drielandenpunt
  • Maar er is ook het Themapark valkenburg voor de kleintjes. Of het zwemparadijs Mosaqua
  • Je kunt samen Skiën op een van de langste pistes ter wereld.
  • Voor de bourgonderier staat Limburg natuurrlijk bekend om de asperges: het witte goud! Maar ook om de echte vlaai, grotchampions en bourgondisch eten. En er wordt wijn en bier geproduceerd.

Qurios Gulpen

Qurios Gulpen wordt ontwikkeld op een waanzinnige locatie in de heuvels van Zuid-Limburg. Op steenworp afstand van het gezellige Maastricht en het bekende drielandenpunt in Vaals.

In deze Bourgondische streek is het genieten met een zachte G van heerlijke streekproducten. Maar het is ook een fijne plek om even tot bezinning te komen. Deze thema’s zie je straks terug in de opzet van het park en in de inrichting van de accommodaties.

Op Qurios Gulpen speelt de natuur een grote rol en geniet je met je dierbaren van de kleine dingen; samen naar de sterren kijken, met een vergrootglas de natuur ontdekken, een hapje eten in de ‘gewoon’ gezellige brasserie en kookworkshops voor de kleinste bezoekers.

Dit nieuwe park bestaat uit 185 unieke recreatiewoningen in verschillende typen. Elk woningtype heeft een geheel eigen stijl, passend in het landschap. Het fraai vormgegeven centrumgebouw herbergt een receptie, parkshop, recreatieruimte en brasserie met heerlijke streekproducten. In het nabijgelegen dorp Gulpen vind je een subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenbad.