Stay Qurios!

Een van de belangrijkste waarden van Qurios is wat ons betreft: altijd nieuwsgierig blijven. Dat geeft ons richting aan wat we doen. Door onszelf uit te dagen en te werken vanuit nieuwsgierigheid komen we dichter bij het kloppend hart van onze organisatie. Het bracht ons tot hier en laat ons vooruitkijken naar de toekomst.

We vinden het leuk om je mee te nemen in het verhaal over de bouw van ons gloednieuwe park in Gulpen. Allereerst richtten we onze blik op de plek zelf. Daar zijn zoveel verhalen te vinden die we als leidraad kunnen nemen voor de bouw van het park. Daarbij zochten we de mensen op die ieder op hun eigen manier bijdroegen aan de vormgeving van Qurios Gulpen. En wat zijn er veel mooie mensen met inspirerende verhalen.

Mensen die niet bang zijn om te veranderen. Mensen die zich inzetten om onze planeet in goede staat door te geven aan de volgende generatie. Mensen die hun hoofd boven het maaiveld durven uitsteken en willen afrekenen met vastgeroeste gewoontes die ons eigenlijk geen goed doen.

Door met elkaar in gesprek te gaan ontdekten we dat duurzaamheid een enorm verbindende factor is in deze tijd. Ook daarvoor geldt: alleen ga je sneller, maar samen kom je veel verder. Stay Qurios!