11 Things To Do

Struinen in de duinen

Struinen in de duinen Een wandeling door de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen brengt je de rust waar je naar op zoek bent. Zelfs tijdens een korte wandeling is de kans al groot dat je hier een damhert treft.

In het najaar hoor je ze burlen, een oergeluid waarmee de hindes worden gelokt. In de zomer tref je hun kroost. Uniek in dit park is dat je hier ook van de gebaande paden af mag. Fietsen is er overigens niet toegestaan.

Een dagje speeltuin

Op nog geen elf kilometer afstand van Zandvoort vind je de grootste speeltuin van Europa. Bij de Linnaeushof in Bennebroek kun je de hele dag buitenspelen. En als het warm is koel je lekker af in de waterspeeltuin.

Kleiner maar minstens zo leuk is de speeltuin van het Groenendaalse Bos. Combineer een heerlijke wandeling over dit mooie landgoed met een bezoek aan deze speeltuin.

Race Simulator

Race Simulator Zandvoort is racen en racen is Zandvoort. Hoe gaaf zou het zijn om in je droomauto bíjna echt over het Zandvoortse Circuit te rijden? In de VIP-lounge Boven de Pitstraat op Circuit Zandvoort biedt RL Racing simracing aan met vier Full Motion race-simulatoren.

Het is zo realistisch dat je iedere hobbel en curbstone voelt. In combinatie met drie 4k-schermen en een Dolby 5.1 headset ga je volledig op in je race alsof je echt op het circuit rijdt.

Zandvoort te paard

Wie droomt er niet van? Met je paard door de branding, wapperende manen, het ultieme gevoel van vrijheid. Maar ook als beginnend ruiter kun je je hart ophalen in Zandvoort.

Informeer bij Manege de Baarshoeve naar de verschillende mogelijkheden.

Zandvoort Museum

Wist jij eigenlijk dat Keizerin Sissi ook dol was op Zandvoort? Wil je alles te weten komen over de historie en de cultuur van onze badplaats? Bezoek dan het Zandvoorts Museum.

De vrijwilligers die dit museum bestieren zullen je graag rondleiden. Ook leuk met kinderen!

Jutters MU-ZEE-UM

In het Juttersmuseum ontdek je wat er zoal aanspoelt aan het strand. Zeker na een flinke storm. Leer over de zee en bewonder de vondsten van de Zandvoortse strandjutters in het museum.

Golf in de duinen

Zandvoort heeft een prachtige golfbaan midden in het glooiende duinlandschap. Uitdagende hoogteverschillen, waterhindernissen en de altijd aanwezige zeewind bieden een uitdaging voor elke golfer.

Amsterdam

Met de trein ben je vanuit Zandvoort binnen een uur in hartje Amsterdam. Met een boot door de grachten, een bezoek aan het Rijksmuseum of aan stadsdierentuin Artis. Gewoon lekker shoppen kan ook. De sfeer van bruisend Amsterdam laat zich niet vangen maar moet je vooral zelf beleven.

Indoor Jumpen

Streetjump Haarlem heeft wel meer dan 50 trampolines verdeeld over bijna 10 jump-area’s waar je over allerlei obstakels heen kunt springen. Hier kun je je energie zeker kwijt! Streetjump is ook zeker een goed idee voor een regenachtige dag.

Rien ne va plus

Fanatiek roulette spelen of gewoon een gezellig avondje: waag eens een gokje bij het oudste Holland Casino van Nederland in Zandvoort.

Escape Room

Puzzels, raadsels en codes om te kraken. Hoe vindingrijk ben je samen met je teamgenoten? Escape Room Zandvoort heeft drie spannende thema’s waaruit je kunt kiezen. Je hebt 60 minuten om je missie te volbrengen.