Binnen en buiten in de natuur

Clear Nature Cottage

Vroeg in de ochtend als de dauw nog boven de grond hangt, oog in oog staan met een damhert. In de Amsterdamse Waterleidingduinen kan het je zomaar gebeuren. Hier haalt Amsterdam haar zuivere kraanwater vandaan.

Of je kiest voor Nationaal Park Zuid-Kennemerland: wandelen langs weelderige buitenplaatsen en over woeste stuifduinen. Maak kennis met de imposante wisent, de Europese bison. In Zandvoort is de natuur nooit ver weg. Strand, zee, bos of duin. Kies maar.

In de Clear Nature Cottage gaan we ver om de natuur dichtbij te halen. Met voederbakjes tegen het raam geplakt lokken we hongerige vogels. Geweldig uitzicht die vogels die af en aan vliegen als je ‘s morgens aan je ontbijtje zit. In de Clear Nature Cottage staan de natuur en duurzaamheid centraal. Veel lichte houtsoorten en echte planten zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Na je strandbezoek gebruik je die heerlijke buitendouche. Een ambiance waar je helemaal van bijkomt. En was dat nou niet net de bedoeling?

De inrichting van de Clear Nature Cottage is op zich al een steengoed verhaal. De eettafel is gemaakt van uniek Amsterdams stadshout. We kunnen je precies vertellen waar de boom stond en welke storm deze Amsterdamse reus velde. De glazen lampen hebben de vorm van een druppel. Clear Nature.. clear water.

De paden op, de lanen in: in de lockerkast in de middenruimte boven vind je alles wat je nodig hebt om lekker naar buiten te gaan. Van regenjas tot verrekijker. Van zaklamp tot rugzak.