Een ode aan denim en jeans

Denim Cottage

Vergeet de tulpen, klompen, kaas, grachten en joints. Amsterdam is de stad van de spijkerbroek, de denim capital of the world. Nederlanders hebben jeans in hun bloed. Onze hoofdstad Amsterdam is de host voor grote internationale jeans-evenementen.

Denim City is gevestigd in de Hallen in Amsterdam en is een platform voor vakmanschap en innovatie in de industrie. Net als de allereerste ‘Jeans School’ ter wereld. Het internationale en creatieve karakter van Amsterdam heeft een ongelooflijke aantrekkingskracht op internationale denimmerken.

Denim rukt ook op naar Zandvoort. G-Star en Max Verstappen werken samen, de perfecte match volgens G-Star. Beiden zijn innovatief, grensverleggend en ambitieus; met Nederlandse roots, acterend op wereldniveau. Niet zo gek dus dat we in onze Denim Cottage een ode brengen aan de jeans.

Veel spannende en verschillende tinten blauw op de wanden en in de meubels. Afgewerkt met okergele stiksels, zoals van een spijkerbroek. Deze cottage ademt denim. Talentvolle studenten van de Jeans School in Amsterdam ontwierpen voor deze cottage leuke items die een link hebben met alle thema’s van Qurios Zandvoort.

Echte eyecatcher in de cottage is een robuuste eettafel met industriële uitstraling. Een stoere werkbank die zo lijkt weggehaald uit een naaiatelier. Met stoelen die op de donkere denim zitting een stiksel hebben in okergeel, precies zoals je het kent van beroemde jeans.