Events in Zandvoort

Nieuwjaarsduik

Start het jaar met de bekende nieuwjaarsduik in de Noordzee. Als je het ijskoude water hebt gehad kun je daarna alles aan in het nieuwe jaar!

nieuwjaarsduikzandvoortregistratie.nl

Red Bul Megaloop

Wind, veel wind. Daar hopen ze op bij de Red Bull Megaloop, want dit internationale kitesurfevent is vooral leuk bij flinke storm. Kom kijken aan de kust en zie ze vliegen!

redbullmegaloopchallenge.com

Pride at the beach

De wereldberoemde Amsterdam Pride heeft nu ook zijn uitlopers aan het strand. Met een parade en volop feestjes wordt de diversiteit en de liefde gevierd.

vvvzandvoort.nl/pride-at-the-beach

Circuitrun

Wil je het circuit van Zandvoort op zonder uitstoot en herrie? Doe dan mee met de Circuitrun op het circuit van Zandvoort en ren door de bochten.

zandvoortcircuitrun.nl

Formule 1

Voor het eerst in 35 jaar weer terug in Nederland en dus op het beroemde circuit van Zandvoort: de Dutch Grand Prix. Daarmee is dit de grote trots en het grootste evenement van Zandvoort.

dutchgp.com

Historische Grand Prix

Prachtige oldtimers zoals ze nu niet meer gemaakt worden. Reis even terug in de tijd en zie hoe de Grand Prix vroeger gereden wordt. Een schitterend aanbod van oldtimers die nog één keer strijden voor de Grand Prix.

historicgrandprix.nl

Ijsbaan Zandvoort

Start het jaar met de bekende nieuwjaarsduik in de Noordzee. Als je het ijskoude water hebt gehad kun je daarna alles aan in het nieuwe jaar!

ijsbaanzandvoort.nl