Get Active in Zandvoort

Het strand, de zee, de duinen en het circuit: Zandvoort is de perfecte plek voor actieve mensen. Trotseer de golven op een surfplank, wordt meegetrokken door een kite, mountainbike door de duinen of ga voor de adrenalineboost tijdens een slipcursus.

Mountainbiken


Mountainbiken langs het circuit, in de prachtige duinen van Zandvoort. Een route van 9 kilometer, met totaal bijna 140 hoogtemeters. Een leuke technische route met stijle klimmetjes en leuke afdalingen. Omdat je door een beschermd natuurgebied rijdt mag je niet van de paden af. Maar dat is ook niet nodig, want de route is prachtig.

mountainbikeninzandvoort.nl

Kitesurfen


Zelden sta je zo in contact met wind en water als wanneer je door een enorme vlieger over het water getrokken wordt. Kitesurfen is betrekkelijk eenvoudig te leren, maar dan heb je wel een goede school nodig. Aan het strand van Zandvoort zijn verschillende scholen te vinden.

lerenkitesurfen.nl

gotothespot.nl

northseakitesurfschool.nl

Slipcursus


Als je zo naast het circuit zit dan is de verleiding natuurlijk groot om éven extra gas te geven als je in de auto zit. Combineer dan het nuttige met het aangename: bij Slipschool Slotemakers kun je gas geven en tegelijkertijd je rijvaardigheid verbeteren. De ultieme combinatie van snelheid en plezier.

slotemakers.nl

Golfsurfen


Waar zee is zijn golven. En de golven van het strand van Zandvoort zijn ideaal om op te golfsurfen. Kun je al surfen? Dan kun je een wetsuit en plank huren. Heb je het nog nooit gedaan? Dan kun je het gewoon leren. Bedwing de golven en word een surfer.

surfana.com

Suppen


Wel zin om op het water te zijn, maar met net iets minder adrenaline? Ga dan een middagje Suppen op zee. Staand op een surfplank peddel je rustig de zonsondergang tegemoet. Ook geweldig om met een groep te doen.

gotothespot.com