Tandenpoetsen, racen en naar bed!

Grand Prix Cottage

Overal op het resort ruik, zie, voel en hoor je de zee. Op sommige dagen hoor je in Zandvoort nóg een geluid. Een geluid dat veel liefhebbers kippenvel bezorgt. De brullende motoren van de raceauto’s op het Circuit van Zandvoort. Op 7 augustus 1948 wordt daar de allereerste Grand Prix van Zandvoort gehouden. Winnaar is de Thaise prins Bira in een oude Maserati.

Iconische raceauto’s als de Ferrari 412T2, de Audi Quattro S1, de Porsche 917, de BMW Z4 GT3, de Mazda 787B en de McLaren M8f trotseren in zeventig jaar de beruchte scherpe Tarzanbocht aan het eind van het rechte stuk. De geur van benzine en motorolie hoort net zo bij Zandvoort als de zee.

En 35 jaar later kan het zomaar gebeuren dat Max Verstappen, Nederlandse grootste sporttalent, de winnaar wordt van de volgende Grote Prijs van Nederland. Want Zandvoort is terug in de race nu de eigenaar van de Formule 1 een plek voor Zandvoort heeft gereserveerd op de wedstrijdkalender van 2020.

Karakteristieke Martini Striping kenmerkt de huisstijl van deze cottage. Een kast vol trofeeën voor de absolute raceliefhebbers en de kenners. Alles op je terras is klaar voor een bandenwissel. De grote verrassing vind je boven.

Een complete raceset voor echt snelle jongens. Je kunt er ook in slapen want eronder zijn twee bedden weggewerkt. Er staan strepen op het wegdek van je badkamer zodat je wel op je eigen weghelft blijft tijdens het tandenpoetsen.